O nama

Geront vrtni centri nude uvijek visoko kvalitetni asortiman biljaka.

Vrtni centri Geront nude bogatu ponudu ukrasnog bilja za vaše vrtove i okućnice, veliki izbor voćnih sadnica, sadnica maslina i agruma. Vrtni centri Geront nalaze se na adresi cesta dr. Franje Tuđmana 953 u Kaštel Štafiliću te u gospodarskoj zoni Murvica na adresi Murvica IK 8 u Zadru.

Povijest i cilj vrtnih centara Geront

Vrtni centri Geront egzistiraju od 2000. godine na dvije lokacije; u Kaštel Štafiliću na staroj Kaštelanskoj cesti dr. Franje Tuđmana 953 i u gospodarskoj zoni Murvica na adresi Murvica IK 8 u Zadru.  Vrtni centri Geront su najveći vrtni centri u Dalmaciji.

Geront zapošljava visoko specijalizirane djelatnike u proizvodnji, prodaji i projektiranju vrtova. Imamo veliki izbor i široku ponudu ukrasnog bilja i palmi za vaše vrtove i okućnice, te veliki izbor voćnih sadnica, sadnica maslina, agruma i aromatičnog bilja. Kupac nam je na prvom mjestu, te stojimo iza kvalitete i kvantitete naših proizvoda.

Posjetite nas

Pozivamo Vas da nas posjetite i da se sami uvjerite u kvalitetu naših sadnica, te saznate više o tehnologiji proizvodnje.

Vrtni centri Geront nalaze se na staroj Kaštelanskoj cesti dr. Franje Tuđmana 953  u Kaštel Štafiliću te u Zadru u gospodarskoj zoni Murvica na adresi Murvica IK 8.

Raznovrsna ponuda i dostava

Dostavu biljaka vršimo po zahtjevu i potrebi kupaca našim dostavnim vozilom  ili putem dostavnih službi čija cijena ovisi o težini, volumenu i udaljenosti po cijeloj Hrvatskoj i šire. Uz pomoć naših strojeva, kamiona sa dizalicom i bagera, u mogućnosti smo prevesti Vaše biljke i posaditi ih.

Upit formular

Voljeli bi čuti više o vašem vrtu.

Pošaljite nam upit i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.